'Thuis'-kijkers zien het niet goed aflopen voor dit personage: "Op slechte pad" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zien het niet goed aflopen voor dit personage: "Op slechte pad"

'Thuis'-kijkers zien het niet goed aflopen voor dit personage: "Op slechte pad"

Thuis’ is sinds kort weer een personage rijker, de ex-gedetineerde Vince, gespeeld door Gert Winckelmans. Hij speelt de ex van Vicky en dus papa van Ilias. Zijn komst belooft nu al veel problemen, beginnende bij Thilly.

Er was de laatste tijd veel te doen rond de ‘wulpse woensdagen’ van Harry en Thilly. De twee zijn een open relatie begonnen. “Dat is om problemen vragen”, waren de fans het erover eens in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. Zij voorspelden toen al niet veel goeds, en dat zou zo maar eens kunnen kloppen ook.

Thilly is gisteren namelijk in bed gedoken met ex-gedetineerde Vince. De kijkers denken maar één ding: ze loopt in haar eigen ongeluk. “Dat gaat heel slecht aflopen”, “Thilly op het slechte pad” en “Hopelijk zet Thilly daar snel een punt achter en komt ze te weten wie hij écht is”, lezen we op Facebook.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Thilly de lakens deelt met foute mannen. Denk maar aan Jasper, die drugsverslaafd was en zelfs een moord op zijn geweten had. “Thilly trekt zulke figuren aan”, “Ze begaat opnieuw een grote stommiteit, net als met Jasper” en “Eerst Jasper, nu Vince, dat komt niet goed”, besluiten de fans.

Ongewenste zwangerschap

Sommige trouwe kijkers gaan zelfs een stapje verder en denken dat Thilly een zwangerschap aan haar avontuurtje zal overhouden. “Thilly zal zwanger zijn. Niet van Harry, maar van Vince” en “Hopelijk is ze veilig geweest”, luiden de reacties. Dat belooft nog spannend te worden dus.

Populair

Laatste nieuws