Regi denkt groot nieuws aan te kondigen, maar krijgt volle laag van zijn fans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi denkt groot nieuws aan te kondigen, maar krijgt volle laag van zijn fans

Regi denkt groot nieuws aan te kondigen, maar krijgt volle laag van zijn fans

Twee weken geleden vulde Regi het Sportpaleis nog met zijn grote ‘Zwaartekracht’-concert. Meteen daarna kondigde de dj een nieuwe show aan in 2023: ‘The Return’. En ook die ticketverkoop loopt als een trein. Regi kondigt zelfs een tweede optreden aan.

Er is zoveel vraag naar kaartjes dat een tweede show niet kon uitblijven. Maar dat betekent helaas ook dat de originele datum gewijzigd wordt. De oorspronkelijke show van zaterdag 14 oktober wordt verplaatst naar zaterdag 28 oktober. De nieuwe show vindt dan weer plaats op vrijdag 27 oktober. En dat is bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten.

Wie al tickets had voor 14 oktober, behoudt die voor de 28ste, waardoor trouwe fans nu wel vrezen dat de verrassing er al af zal zijn. “Dat vind ik niet kunnen”, “Echt teleurstellend”, “Jammer dat we nu pas de tweede avond kunnen gaan en de hele show dus al bekend is tegen dan” en “Zoveel moeite gedaan om erbij te zijn en nu zijn onze kaarten pas voor de tweede show”, schrijven enkele teleurgestelde fans.

Zeker de fans die op een grote comeback van Linda Mertens - en dus Milk Inc. - hopen, zijn allesbehalve tevreden. “Als Linda echt terugkomt, dan vind ik het niet kunnen dat deze extra show eerder plaatsvindt dan de originele”, laat een furieuze fan weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws