-->

Gert Verhulst zwaar onder vuur: woedende ouders maken hem met de grond gelijk

Gert Verhulst zwaar onder vuur: woedende ouders maken hem met de grond gelijk
Vrijdag 4 November 2022 - 15:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Zoals je wellicht al weet, is Hanne Verbruggen verplicht op zwangerschapsverlof en zal Diede in de resterende K3-shows haar plekje innemen. Een vreemde beslissing, die uit alle hoeken commentaar en onbegrip oplevert.

In de resterende K3-shows in Nederland zal dus niet de originele bezetting van K3 op het podium staan, maar Marthe, Julia en Diede. Daar zijn heel wat fans erg ontevreden over. Zij hebben namelijk betaald voor de originele K3’tjes. Roddelkanaal 'Juicechannel' heeft op Instagram heel wat boze berichten van ouders ontvangen.

Wat niemand begrijpt, is waarom de shows niet gewoon verplaatst zijn naar een moment waarop Hanne gewoon weer kan optreden. Haar zwangerschap was al maanden bekend, dus Studio 100 kon er eigenlijk perfect rekening mee houden. De meeste fans zouden dan ook liever nog wat langer wachten om toch de originele K3 te zien. Maar dat lukt dus niet. Meer nog: Studio 100 wil gekochte kaartjes níét terugbetalen.

“Het was wel eerlijk geweest om de keuze aan de bezoekers over te laten”, bedenkt Juicechannel zich. De ouders zijn dan ook niet mals voor Studio 100. Volgens hen is het allemaal gewoon om het geld te doen. “Narcistische bende”, “Geld binnenhalen is hun enige doel” en “Gert Verhulst is een leugenachtige zakkenvuller”, vinden ze. “Zoals Viktor Verhulst ooit zei: ‘Ik haat kinderen, maar je kan er goed aan verdienen.’ En dat is wat Studio 100 is”, besluit een boze ouder.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Diede  I  Gert Verhulst