-->

Intieme foto van Pommeline uit 'Temptation' lokt opmerkelijke commentaar uit

Intieme foto van Pommeline uit 'Temptation' lokt opmerkelijke commentaar uit
Vrijdag 4 November 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pommeline Tillière raakte bij het brede publiek bekend door haar deelname als verleidster aan ‘Temptation Island’. Ondertussen heeft ze dit al ver achter zich gelaten en heeft ze de liefde van haar leven gevonden.

Het koppeltje heeft nu zelfs iets te vieren. Pommeline en Cirio zijn nu exact drie jaar samen. Speciaal voor de gelegenheid deelt de tattoo-artieste enkele intieme foto’s van hun tweetjes op Instagram. “3 jaar met deze stinkerd. Love you”, schrijft ze onder de kiekjes.

Een mijlpaal als deze moet gevierd worden. Tenminste, dat denken haar volgers. “Gefeliciteerd, nog vele jaren”, “Dikke proficiat, zo’n mooi koppel”, “Het is je dik gegund, meid! Jullie doen dat goed”, en “Powerkoppel”, laten ze Pommeline een voor een weten. Al moet het koppeltje niet alleen op felicitaties rekenen.

Ook Pommelines zeer aanwezige boezem lokt veel reacties uit. “Wat een borsten” en “Dat is meer dan 400 cc, hoor”, luidt het in de opmerkingen. Daarmee verwijzen ze naar haar catchphrase in ‘Temptation Island’ over haar borsten: “Ik heb 400 cc aan humor en daarmee kan ik elke man aan de haak slaan”. “Tijd om mee te doen aan ‘Temptation’ als koppel”, grapt een van haar volgers nog.