-->

Verrassing van formaat: Ella Leyers en Rik Verheye nu al verloofd

Verrassing van formaat: Ella Leyers en Rik Verheye nu al verloofd
Vrijdag 4 November 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Begin september kwam het nieuws uit de bus dat Ella Leyers en Rik Verheye een relatie hadden. Nog geen twee maanden later is het BV-koppel van het jaar al klaar voor een volgende stap. Of beter: de volgende stappen.

Het gaat in ieder geval heel snel voor het koppeltje. Dat staat buiten kijf. Afgelopen zomer werden Ella en Rik meermaals zoenend gespot. “Dit is letterlijk nog maar een week", moesten ze toegeven toen ze op Pukkelpop ‘betrapt’ werden. Begin september kwamen ze uiteindelijk met hun relatie naar buiten. En nu hebben de tortelduifjes zich al verloofd.

Aandachtige kijkers zagen het meteen. Sinds maandag is er iets veranderd in ‘De Ideale Wereld’. Plots was presentatrice Ella te zien met een joekel van een ring rond haar ringvinger. Ella en Rik hebben hun verloving bevestigd aan Het Laatste Nieuws, maar houden de lippen verder stevig op elkaar.

Maar dat is nog niet alles. Ella en Rik hebben hun liefde ook bezegeld met een warm liefdesnestje. Tenminste, dat doet de Instagrampagina van een Antwerpse vastgoedmakelaar vermoeden. Hij poseert apetrots met Rik in - waarschijnlijk - hun nieuwe stekje. “Merci Ella Leyers voor de foto”, schrijft hij erbij.

Ella Leyers in 'De Ideale Wereld' met verlovingsring aan linkerhand, Bron: VRT

TAGS  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye