-->

Ann Van den Broeck heeft fantastisch nieuws over strijd tegen kanker: "Feestje"

Ann Van den Broeck heeft fantastisch nieuws over strijd tegen kanker:
Vrijdag 4 November 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Ann Van den Broeck kreeg deze zomer helaas het vreselijke nieuws te horen dat ze aan borstkanker lijdt. Sinds augustus is de actrice in behandeling. En daar deelt ze nu goed nieuws over mee.

Dat de chemo aansloeg en de tumor fel verkleind is, liet Ann eerder al weten. Op Instagram deelt ze nu mee dat ze haar laatste chemobehandeling achter de rug heeft. “Mijn laatste AC chemo is een feit”, schrijft de actrice vrolijk. “Afvinken en op naar de volgende stap.” Haar strijd tegen kanker gaat nu verder met een operatie. “Daar weet ik volgende week alles over”, klink het.

“Klein feestje in de borstkliniek van het UZA”, besluit Ann. En feestvieren, dat doet ze zeker en vast. Met een boeket prachtige bloemen van haar vriendinnen en een alcoholvrij drankje zien we haar stralen in het ziekenhuis. “Dat het gezellig was”, schrijft ze voldaan.

Niet alleen Ann, maar ook al haar volgers zijn in de wolken met dit nieuws. “Op naar de volgende”, “Topper”, “Moedige en straffe madam, veel respect” en “Superdappere dame! Een voorbeeld en steun voor álle borstkankerpatienten”, luidt het in de reacties. Ook Leen Dendievel en Evi Hanssen zijn erg blij voor Ann.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

TAGS  I  Ann Van den Broeck  I  Leen Dendievel  I  Evi Hanssen