Pijnlijk inzicht voor Jana uit 'Blind Getrouwd': "Hier heb ik enorme spijt van" TV en Radio
TV en Radio

Pijnlijk inzicht voor Jana uit 'Blind Getrouwd': "Hier heb ik enorme spijt van"

Pijnlijk inzicht voor Jana uit 'Blind Getrouwd': "Hier heb ik enorme spijt van"

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur loopt stilaan op zijn einde. Het moment waarop de koppels beslissen of ze al dan niet samenblijven, nadert onherroepelijk. Vooral Jana begint haar beslissing te wikken en te wegen.

Alles ging tot nu toe erg goed tussen Jana en Christiaan. Ze zijn zelfs het eerste koppel dat de lakens heeft gedeeld en er dan nog eens erg openlijk over durven te praten. Maar dan krijgt Christiaan de wind van voren. Jana gaf aan dat ze niet zo tevreden was over zijn bedprestaties. Van haar mag haar partner een pak ruiger en dominanter zijn in bed.

Maar ook daarnaast bleven Christiaans minpuntjes uit Jana’s mond vloeien. Veel slanker dan ze van een man gewend is, niet speels genoeg… En dat kwam bij haar wederhelft hard aan. “Ik ben echt van mezelf verschoten”, zegt Jana nu in Het Laatste Nieuws. “Ik was te hard, dat besef ik nu. Erop terugkijkend zou ik het anders aangepakt hebben”, meent ze.

De stress van het keuzemoment begon Jana duidelijk parten te spelen. “Ik voelde de druk van het nakende en allesbepalende beslissingsmoment en vond dat ik alles op tafel moest gooien”, klinkt het. Maar achteraf gezien is ze volgens zichzelf over de schreef gegaan. “Tegenover Christiaan heb ik wel spijt, het kwetste hem echt”, bekent ze. “Ik oordeelde te snel. Christiaan is niet te braaf en in bed moet je de tijd nemen om naar elkaar toe te groeien."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws