'Temptation'-Pommeline heeft nóg meer slecht nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline heeft nóg meer slecht nieuws over haar gezondheid

'Temptation'-Pommeline heeft nóg meer slecht nieuws over haar gezondheid

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Pommeline Tillière. De realityster heeft namelijk verschillende gezondheidsproblemen en daar vertelt ze nu wat meer over.

Eerder deze week kregen we al minder goede beelden van Pommeline Tillière te zien, want ze deelde enkele filmpjes vanuit het ziekenhuis. De realityster bekende namelijk dat het echt niet goed ging met haar chronische darmziekte en daarom ging ze naar haar specialist om te zeggen dat ze dringend onderzocht moest worden.

Toen kreeg ze niet zo’n goed nieuws te horen van haar specialist. Pommeline moet nu baxters toegediend krijgen in plaats van pilletjes nemen. Echter zorgen niet alleen haar darmen voor problemen. Zo kampt de ‘Temptation Island’-ster ook al langer met insomnie of slapeloosheid en daar moet ze nu wat over kwijt.

Pommeline plaatst wel eens vaker een berichtje op haar sociale media dat ze meerdere keren in de nacht wakker wordt en vervolgens weer moeilijk in slaap kan vallen. Deze keer doet ze dat opnieuw, want ze heeft heel de nacht wakker gelegen. “Insomnia got me again”, schrijft ze met een droevige smiley erbij.

'Temptation'-Pommeline heeft nóg meer slecht nieuws over haar gezondheid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws