Winnie uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpende beslissing over dochtertje Lily Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpende beslissing over dochtertje Lily

Winnie uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpende beslissing over dochtertje Lily

Kersverse mama Winnie Bogaerts heeft een drastische beslissing genomen over haar dochtertje Lily. Ze krijgt daar ook meteen heel wat reacties op.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn enorm gelukkig, want het koppel verwelkomde in september hun eerste kindje. Lily doet het momenteel erg goed en Winnie post maar al te graag enkele updates over de kleine spruit. Echter past ze wel op met wat ze allemaal op sociale media zet. Zo laat ze bijvoorbeeld Lily's gezichtje niet zien.

Tijdens een vragenronde vraagt iemand aan de kersverse mama of we Lily binnenkort eens te zien krijgen en daar geeft Winnie een duidelijk antwoord op. “Nee, we willen haar niet herkenbaar in beeld brengen op deze openbare profielen”, klinkt het. Ook legt ze nog uit waarom. “Je hebt er immers geen controle over waar de foto’s eindigen en ze zijn voor iedereen beschikbaar tot in de eeuwigheid”, aldus Winnie.

Bovendien wil ze ook niet dat Lily dat haar later kwalijk kan nemen. “We willen haar geen sociale identiteit geven waar ze later misschien niet akkoord mee is”, schrijft Winnie. Niet al haar volgers vinden dat een even goede beslissing, want ze krijgt soms ook negatieve reacties. “We mogen Lily niet zien, ontvolgen dan maar”, krijgt ze onder meer vaak te lezen.

Winnie uit 'Blind Getrouwd' neemt ingrijpende beslissing over dochtertje Lily

Populair

Laatste nieuws