-->

An Lemmens deelt erg intiem moment met zoontje en lokt heel wat reacties uit

An Lemmens deelt erg intiem moment met zoontje en lokt heel wat reacties uit
Zaterdag 5 November 2022 - 14:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

An Lemmens is tijdelijk verdwenen uit ‘The Voice van Vlaanderen’. Tijdens de opnames van de Knockouts en Battles is de presentatrice namelijk bevallen van haar zoontje.

Acht maanden geleden is An mama geworden van Roscoe. Tot nu toe hield de presentatrice alles over haar zoontje erg privé. Dat ze nu een prachtig intiem moment met haar zoontje deelt, is dus erg zeldzaam. Op Instagram zien we hoe ze haar kleine spruit de borst geeft. “Wat is het nog steeds genieten om die kleine man dichtbij mij te kunnen hebben, en moeder natuur z’n werk te laten doen”, schrijft An onder de foto.

Deze post maakte ze niet zomaar. In haar kledingcollectie bij LolaLiza heeft An namelijk extra aandacht besteed aan borstvoedende mama’s. Ze legde een grote focus op comfortabele borstvoedingskledij die er nog eens fantastisch uitziet ook. “Ik keek er zó naar uit om na die zwangerschap terug mijn gewone kledij te kunnen dragen”, legt ze uit. En zo gezegd, zo gedaan.

Ans collectie krijgt dan ook uiterst positieve reacties. Maar de foto van het unieke moment met haar zoontje alleen al was genoeg om de harten van haar volgers te veroveren. “Prachtig”, “Zo schattig”, “Verliefd” en “Geniet ervan”, klinkt het in de reacties. “Top, doe vooral je ding” en “Je mag echt trots zijn op jezelf”, willen haar volgers nog kwijt.