-->

Na heftig jaar heeft Liese Luwel uit Big Brother reden om te vieren: "Hoe mooi"

Na heftig jaar heeft Liese Luwel uit Big Brother reden om te vieren:
Zaterdag 5 November 2022 - 18:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Liese Luwel nam in 2021 deel aan 'Big Brother' en dat leverde haar een heuse fame op. Eerder dit jaar kreeg ze helaas slecht nieuws te horen. De realityster lijdt aan multiple sclerose. Een zware klap, maar Liese laat haar hoofd niet hangen.

Dat heeft Liese grotendeels te danken aan haar steun en toeverlaat Soufyan, haar soulmate die al exact vier jaar aan haar zijde staat. Om de verjaardag van hun relatie te vieren, zet de ‘Big Brother’-kandidate haar vriend in de bloemetjes op Instagram. “4 jaar smoorverliefd op jou” en al haar volgers mogen het weten.

“En ik al 4 jaar smoorverliefd op júllie”, laat een van haar volgers weten. En daar is iedereen het meteen mee eens. “Favoriete koppel”, “De leukste twee”, “Wat zien we dit graag” en “Hoe mooi! Proficiat, lovebirds”, vatten de mooie reacties zowat samen.

Haar volgers hopen dan ook dat de volgende stap, trouwen, er snel aankomt. “Ik zou zeggen: time to put a ring on it”, denkt een van haar volgers erover. Dat is ook iets wat Liese zelf graag wil, als we haar TikToks mogen geloven. Eén ding is duidelijk: de liefde spat van de foto af.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Liese Luwel (@lieseluwel)

TAGS  I  Liese Luwel  I  Big Brother