Dubbele portie goed nieuws komt Camilles kant op: "Wat wil een mens nog meer?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dubbele portie goed nieuws komt Camilles kant op: "Wat wil een mens nog meer?"

Dubbele portie goed nieuws komt Camilles kant op: "Wat wil een mens nog meer?"

Amper 21 jaar en nu al een carrière om u tegen te zeggen. Weinigen doen het Camille Dhont na. Maar hét hoogtepunt - voorlopig toch - van haar carrière staat haar dit weekend te wachten.

Het is een groot weekend voor Camille. De 21-jarige zangeres trapte gisteren de eerste show van haar reeks Lotto Arena-concerten af. En dat deed ze in stijl. Maar liefst vijf keer staat ze dit weekend in een uitverkochte zaal, als jongste soloartieste ooit.

Maar dat is lang niet het enige dat Camille heeft bereikt. Als kers op de taart is ook haar eigen collectie bij JBC vanaf dit weekend overal te koop. Haar geluk kan in ieder geval niet op. “Mijn eerste collectie nu online én in de winkel. Wat vinden jullie ervan?”, schrijft de zangeres op Instagram.

Het antwoord is duidelijk. Haar volgers zijn laaiend enthousiast. Onder andere Loredana, Kato Callebaut en Pauline Slangen willen haar uitgebreid feliciteren. “Wauw”, “Zo gaaf” en “Supermooi”, laten Camilles volgers nog weten. “Komt er ook een collectie voor volwassenen?”, hoopt iemand. “Op 1 dag een eigen kledinglijn lanceren én in een uitverkocht Lotto Arena. Wat wil een mens nog meer?”, vraagt een fan zich af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws