-->

Na donkere periode eindelijk goed nieuws voor 'Thuis'-acteur Gert Winckelmans

Na donkere periode eindelijk goed nieuws voor 'Thuis'-acteur Gert Winckelmans
Zondag 6 November 2022 - 12:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Gert Winckelmans deed onlangs zijn intrede in Vlaanderens populairste soap. Zijn rol in 'Thuis' kwam precies op het juiste moment. De acteur heeft namelijk een erg tumultueuze periode achter de rug.

In 'Thuis' krijgt Gert meteen een zware verhaallijn voorgeschoteld. Hij speelt Vince, een ex-gedetineerde die zijn leven weer op de rails probeert te krijgen. Maar Gert heeft er zelf niet bepaald een gemakkelijke periode op zitten. Zo werd hij onder andere veroordeeld voor geweld. Bovendien was de acteur na een zware coronaperiode maandenlang werkloos.

Maar nu wordt zijn carrière gelukkig nieuw leven ingeblazen en ziet Gert eindelijk licht aan het einde van de tunnel. "Ik beleef de beste tijd van mijn leven", wil hij in Het Laatste Nieuws kwijt over 'Thuis'. Zijn rol in de soap kwam dan ook als geroepen. Maar ook naast 'Thuis' heeft Gert opnieuw een heleboel verschillende rollen beet.

"Ik combineer mijn opnamen bij 'Thuis' met die van een nieuwe serie en mijn theaterwerk bij FC Bergman", klinkt de acteur erg tevreden. Eerder had hij ook een gastrol te pakken in de telenovelle 'Lisa' en in 'Fair Trade'. Bovendien heeft hij net opnames voor Jan Verheyens gloednieuwe film 'Het geheugenspel' achter de rug. "Ja, het gaat opnieuw goed met mij. Ik mag mijn twee pollekes kussen dat ik zoveel word gevraagd", aldus Gert.

TAGS  I  Gert Winckelmans  I  Thuis  I  Lisa