'Temptation'-Pommeline gaat zonder gêne naakt: "Zullen negatieve reacties komen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline gaat zonder gêne naakt: "Zullen negatieve reacties komen"

'Temptation'-Pommeline gaat zonder gêne naakt: "Zullen negatieve reacties komen"

Ze was misschien wel een van de meest spraakmakende verleidsters in ‘Temptation Island’ en dat zal ze waarschijnlijk blijven ook. Pommeline Tillière zet een gewaagde stap in haar carrière die ongetwijfeld heel wat stof zal doen opwaaien.

Pommeline wordt vanaf nu model op OnlyFans, een platform waarop mensen betalen om toegang te krijgen tot persoonlijk beeldmateriaal. En dat gaat vooral om naaktfoto’s. De ‘Temptation’-verleidster droomde al jaren van zo’n account. “Ik had eerst schrik dat mensen mij anders zouden bekijken”, geeft ze toe aan Clint TV. Maar ondertussen ligt ze er niet meer van wakker.

“Er zullen altijd negatieve reacties zijn, maar die laat ik betijen”, gaat Pommeline verder. “De maatschappij heeft naakt genormaliseerd, en iedereen doet nu aan OnlyFans.” Op haar account mogen we vooral foto’s in sexy lingerie verwachten. “Je zal ‘bedekt naakt’ te zien krijgen, en af en toe een ondeugende selfie. Maar daar blijft het bij”, hint de realityster.

Pommelien heeft er alvast zin in. “Mijn 400 CC aan humor is straks ook aanwezig”, lacht ze. De reden achter haar carrièreswitch? Money, money, money. “Ik ben een businesswoman, en ik wil superveel geld verdienen”, besluit de realityster. “Money is the shit, en daarom doe ik het. Maar ook omdat ik het graag doe”, aldus Pommeline.

Populair

Laatste nieuws