Julia en Marthe denken na over einde van K3: "Hoe jammer ik het ook vind" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julia en Marthe denken na over einde van K3: "Hoe jammer ik het ook vind"

Julia en Marthe denken na over einde van K3: "Hoe jammer ik het ook vind"

Het is bijna exact een jaar geleden dat Julia tot nieuwe K3’tje werd gekroond, een rol die ze met glans vervult. Het liefst wil ze dan ook nog zo lang mogelijk doordoen.

“Dit is echt wat ik wou bereiken”, zegt Julia nog steeds even trots in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. Toch denkt het K3’tje wel eens aan hoe een leven na K3 er zal uitzien. “Als we dit 10 jaar doen, dan ben ik 30 als we stoppen. Wat ga ik dan doen?”, vraagt ze zich af. Ze heeft geen flauw idee en dat baart haar wel vaker zorgen.

Ze gaat er dan ook liever niet te diep op in. “Ik zou wel graag in deze sector blijven werken, maar ik weet nog niet exact wat”, bedenkt Julia zich. Gelukkig ziet collega en vriendin Marthe het wat positiever in. “Hoe jammer ik het zou vinden dat K3 niet meer in ons leven is, geloof ik wel dat er iets anders gaat zijn waar we heel gelukkig van gaan worden”, besluit ze.

Marthe gelooft dat er genoeg mooie kansen op hun pad zal komen. Maar ook zij heeft nog geen flauw benul welke richting ze uit wil. “Ofwel iets met zingen, ofwel totaal iets anders”, denkt het zwartharige K3’tje luidop na. “Misschien wel radio, dat lijkt me ook heel leuk”, klinkt het. Maar niet getreurd, de K3’tjes willen er nog lang niet de brui aan geven.

Populair

Laatste nieuws