K3'tje Hanne Verbruggen heeft iets fantastisch te vieren: "Dikke proficiat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tje Hanne Verbruggen heeft iets fantastisch te vieren: "Dikke proficiat"

K3'tje Hanne Verbruggen heeft iets fantastisch te vieren: "Dikke proficiat"

Hanne Verbruggen is momenteel op zwangerschapsverlof en moest daarom tijdelijk afscheid nemen van K3. Toch heeft de zangeres iets geweldigs te vieren.

Het K3-avontuur van Hanne en Marthe begon namelijk exact 7 jaar geleden. “7 jaar geleden kreeg ik een plaatsje in de groep waar ik heel mijn leven lang zoveel liefde en bewondering voor had”, laat het roodharige K3’tje weten op Instagram. Daarbij deelt ze enkele prachtige foto’s met haar collega’s.

“Al 7 jaar doe ik wat ik graag doe met de meest geweldige mensen om me heen en krijgen we niets dan liefde van onze fantastische fans”, klinkt het. Hanne wil daarom iedereen uitgebreid bedanken, vooral Marthe, Klaasje en Julia. “Dankzij jullie ben ik in die 7 jaar enorm gegroeid als mens en als artiest en voel ik me ook veilig en geliefd om te kunnen zijn wie ik ben”, schrijft Hanne dankbaar.

7 jaar, wat een mijlpaal. Hannes volgers laten dan ook weten hoe trots ze wel niet zijn op haar. “Jij en Marthe doen het al 7 jaar geweldig”, “Jullie vriendschap is zo mooi om te zien”, “Dikke proficiat, jullie hebben het allebei zo verdiend” en “Zo trots, wat hou ik van jullie”, laten ze weten. “Superwoman”, denkt Julia over haar collega. Daar zijn ook Klaasje Meijer en Kristel Verbeke het me eens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws