-->

Sara Vermassen onthult nóg een probleem van zieke zoontje: "Ontzettend moeilijk"

Sara Vermassen onthult nóg een probleem van zieke zoontje:
Dinsdag 8 November 2022 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het gaat niet zo goed met Magnus, het zoontje van Kobe Ilsen en Sara Vermassen. Op Instagram praat Sara nu openhartig over zijn gezondheidsproblemen.

Eerder dit jaar verwelkomden Sara Vermassen en Kobe Ilsen hun eerste kindje, Magnus. Al snel ging het niet goed met de gezondheid van hun oogappel, waardoor hij nu al 2 keer in het ziekenhuis werd opgenomen. Ondertussen is Magnus opnieuw thuis, maar Sara doet nu nog iets uit de doeken.

Op haar Instagramverhaal vertelt ze namelijk dat ze al na 3 weken gestopt is met borstvoeding. “Magnus dronk veel te weinig, waardoor hij voortdurend aan de borst wilde en moest liggen om te kunnen bijkomen”, aldus Sara. “Het slaapgebrek en de productie die niet liep zoals verhoopt, hebben voor de switch naar flesjes gezorgd”, legt ze uit.

Toch was dat volgens mama Sara een ontzettend moeilijke beslissing, want ze kon daar heel erg hard van genieten. “Magnusje borstvoeden is oprecht een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt”, bekent ze. “Het gevoel van innige connectie met hem en die pure oerkracht die ik ervoer wanneer hij aan de borst lag, vond ik fenomenaal”, besluit Sara.

TAGS  I  Kobe Ilsen  I  Sara Vermassen