Marthe moet dringend iets van het hart over mede-K3'tje Hanne Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe moet dringend iets van het hart over mede-K3'tje Hanne

Marthe moet dringend iets van het hart over mede-K3'tje Hanne

Marthe en Hanne hebben wel iets heel bijzonders te vieren. Exact 7 jaar geleden mochten ze zichzelf tot K3’tjes kronen. En dat laten ze niet zomaar passeren. Marthe heeft een prachtige boodschap voor haar collega en hartsvriendin.

Marthe moet het voorlopig heel eventjes zonder Hanne stellen. Zij moet namelijk binnenkort bevallen. Toch is er niemand waarmee Marthe liever op het podium staat dan met haar. “Lieve Hanne, wat ben ik blij dat ik je 7 jaar geleden mocht leren kennen en deze rollercoaster samen met jou mocht beleven”, begint ze haar mooie bericht op Instagram. “Ik had het met niemand anders willen delen.”

Daarbij deelt Marthe een reeks foto’s van de afgelopen jaren. “Dankjewel voor je steun en voor alle leuke momentjes die we hebben beleefd”, gaat ze verder. Die zal het zwartharige K3’tje voor eeuwig en altijd koesteren. “Heel veel liefde voor jou en op naar de volgende jaren”, besluit ze.

Marthe kan niet wachten om weer met Hanne op de planken te staan. “Maar rust eerst nog maar goed uit”, wenst ze haar vriendin toe. “Ik ben er zeker van dat jij een topmama gaat worden. Heel snel gaan we dit samen vieren”, belooft Marthe ten slotte.

Onmisbaar in mijn leven

“I love you”, reageert Hanne onder de prachtige post van haar hartsvriendin. Ook zij zette Marthe stevig in de bloemetjes op haar Instagramprofiel. “Je weet wat ze zeggen: 7 jaar samen, dat is voor altijd”, wil Hanne erover kwijt. “Je bent zo zorgzaam, zo grappig en droog, staat altijd klaar en bent gewoon onmisbaar in mijn leven.” De liefde tussen de vriendinnen spat er in ieder geval van af.

Populair

Laatste nieuws