-->

Lotte Vanwezemael draagt een erg strak setje en zet haar billen in de spotlights

Lotte Vanwezemael draagt een erg strak setje en zet haar billen in de spotlights
Zaterdag 12 November 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael weet ondertussen hoe ze haar volgers op Instagram tevreden moet stellen. De seksuologe post weer een opvallend kiekje en daar krijgt ze heel wat reacties op.

Lotte Vanwezemael is vooral bekend geworden als seksuologe. We zien haar daardoor vaak op tv verschijnen in verschillende programma’s, maar ze doet het ook erg goed op sociale media. Op haar Instagrampagina plaatst ze geregeld leuke kiekjes van zichzelf, maar haar volgers zijn toch vooral gek van de meer uitdagende foto's. 

Deze keer houdt ‘Seksuolotte’ haar kleren aan, maar ze laat zich toch opnieuw van haar beste kant zien. Door de bijzondere yogapositie kan ze namelijk haar billen in de schijnwerpers zetten. In een strakke sportoutfit is dat natuurlijk ook niet zo moeilijk, maar haar volgers lijken dit wel erg leuk te vinden.

Dat laten ze ook weten in de commentaren. “Wauw lenig”, “Volhouden”, “Geweldig”, “Wat een souplesse!” En “Dju, nog lenig ook”, reageren ze onder meer. Komiek William Boeva kan het dan weer niet laten om een mopje te maken. “Zo zoek ik ook mijn sleutels als ik gezopen heb”, schrijft hij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

TAGS  I  Lotte Vanwezemael