Ouders van Camille geloven hun oren niet: "Ongelooflijk wat ze nu heeft gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ouders van Camille geloven hun oren niet: "Ongelooflijk wat ze nu heeft gedaan"

Ouders van Camille geloven hun oren niet: "Ongelooflijk wat ze nu heeft gedaan"

Camille Dhont heeft er een weekend van jewelste op zitten. Maar liefst vijf keer wist ze de Lotto Arena te vullen. Het was in ieder geval een show om u tegen te zeggen. Ze wist de hele zaal - en dan vooral haar ouders - van hun sokken te blazen.

“We wilden niks missen van de Lotto Arena”, vertellen haar ouders aan Het Laatste Nieuws. Mama Isabelle en papa Frédéric woonden dan ook elk concert bij. “Da’s wel ónze dochter die daar op het podium staat te knallen, hé!”, bedenken ze zich. Trots is duidelijk een understatement.

Isabelle en Frédéric hebben hun dochter grootgebracht met muziek. “Maar wat Camille hier vandaag op podium neerzet, doet ze zelf en daar hebben wij niks mee te maken”, geven ze toe. En of ze van de show genoten hebben. “Subliem was het. Dat dit onze dochter is… Ja, ongelofelijk, hé. Dit maakt ons zo zo trots”, zeggen ze al glunderend.

Maar Camille mag op haar beurt ook trots zijn op haar papa. Die vervoegde zijn dochter heel even op het podium en zette tijdens haar nummer ‘Wonder’ een gitaarsolo van jewelste neer. Hij speelde de pannen van het dak. “Mijn papa had er keiveel stress voor, maar ik vind dat hij dat keigoed gedaan heeft”, moet de jonge popster van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws