-->

Hint deze bekende radiopresentator naar een verschijning in 'The Masked Singer'?

Hint deze bekende radiopresentator naar een verschijning in 'The Masked Singer'?
Vrijdag 11 November 2022 - 21:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De zoektocht start pas volgend jaar, maar 'The Masked Singer'-fans breken nu al het hoofd over de mogelijke kandidaten. Nu denken ze dat deze radiopresentator een aanwijzing op zijn Instagrampagina plaatst.

In het voorjaar van 2023 is het zover. Dan komt ‘The Masked Singer’ eindelijk terug op tv. Het is nog niet duidelijk wanneer het derde seizoen precies zal starten, maar fans beginnen alvast volop te speculeren over de deelnemers. Ook de volgers van Sven Ornelis stellen zich vragen.

De radiopresentator is net terug in het land na een deugddoende vakantie in Zuid-Afrika. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu een opmerkelijke foto van zijn laatste momenten in het hotel, want hij heeft een maskertje op. “Voor de terugvlucht nog een maskertje leggen zei de wederhelft”, schrijft hij erbij.

Een deel van zijn volgers vinden zijn maskertje heel grappig. “Staat je beeldig”, “Geweldig” en “Mooi kopje”, reageren ze onder meer. Enkele volgers denken dan weer dat hij zal opduiken in het populaire VTM-programma. “Klaar voor ‘The Masked Singer’?, klinkt het in de commentaren. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sven Ornelis (@svenornelis)

TAGS  I  The Masked Singer  I  Sven Ornelis