Jolien Roets kondigde pas haar zwangerschap aan maar heeft nu al slecht nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jolien Roets kondigde pas haar zwangerschap aan maar heeft nu al slecht nieuws

Jolien Roets kondigde pas haar zwangerschap aan maar heeft nu al slecht nieuws

Een week geleden maakte Jolien Roets bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje, maar nu heeft ze toch al minder goed nieuws te melden. Op Instagram vertelt de radiostem wat er aan de hand is.

Q-music DJ Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar maakten vorige week het heuglijke nieuws op een heel bijzondere manier bekend. De twee hadden zich voor Halloween verkleed als Rihanne en ASAP Rocky en ze deden hun zwangerschapsaankondiging na. Bovendien verklapte het koppel ook meteen het geslacht. “Baby girl coming soon”, zei Jolien toen.

Nu heeft de radiopresentatrice al minder goed nieuws. “Op doktersadvies even niet achter de booth”, schrijft ze. Dat betekent dat ze voorlopig niet meer zal verschijnen als DJ op feestjes. Ze legt ook meteen uit waarom ze moet stoppen. “Slecht voor mijn bioritme en slecht voor haar oren”, aldus Jolien.

Ze vindt het duidelijk niet zo tof, want ze plaatst ook een gebroken hartje bij haar post op Instagram. “Ik ga het missen, maar baby girl gaat nu even voor”, klinkt het. Vervolgens blikt ze nog wel even terug op haar laatste avond als dj. “Dat was wel nog een epic avondje. I’ll be back!”, schrijft ze.

Populair

Laatste nieuws