-->

Rachel Hazes steekt mes in de rug van zoon André: "Dit doe je toch gewoon niet?"

Rachel Hazes steekt mes in de rug van zoon André:
Vrijdag 11 November 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het drama bij de familie Hazes blijft gewoon verder gaan. Rachel Hazes gooit nu weer olie op het vuur en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer moet daar wat over kwijt.

Het liefdesleven van André Hazes is momenteel erg ingewikkeld. Volgens enkele juicekanalen, waaronder ook Yvonne Coldeweijer, zou hij terug samen zijn met de mama van zijn zoontje, Monique Westenberg. Echter lijkt André’s moeder Rachel het nu wel erg leuk te hebben met een van zijn ex-vriendinnetjes.

Afgelopen weekend vond de opening plaats van de Harbour Club en daar waren zowel Rachel als Sarah van Soelen voor uitgenodigd. André en Sarah zijn al meer dan een jaar uit elkaar en hebben ook geen contact meer. Ook aan zijn moeder heeft hij duidelijk gemaakt dat hij haar niet meer wil spreken.

Toch lijkt dat haar niets uit te maken, want Rachel verscheen met Sarah op de rode loper van het event. Dat is niet het enige, want volgens een bezoeker zouden de twee ook nog voor een lange tijd met elkaar gepraat hebben in de Harbour Club. “Ik vind dit zo onrespectvol naar je eigen zoon”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar Instagramverhaal.