-->

Margriet Hermans kapot van verdriet na verlies: "Dit zou ze gewild hebben"

Margriet Hermans kapot van verdriet na verlies:
Woensdag 9 November 2022 - 12:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Vrijdagochtend kregen we helaas te horen dat Nicole Josy overleden is. Dat nieuws sloeg in als een bom in het BV-landschap. Ook Margriet Hermans, die een speciale band had met Nicole en Hugo, is erg aangedaan door het verlies.

Margriet kende Nicole en Hugo al jaren. Ze hebben meermaals samen op het podium gestaan en backstage is er heel wat afgebabbeld. Ze heeft het bevriende koppel vorige week zelfs nog gezien. Haar dochter Celien Hermans schittert namelijk naast Hugo in het stuk ‘Het spook van de operette’. En natuurlijk was ook Nicole van de partij.

“Nicole kwam altijd mee”, zegt Margriet in Het Laatste Nieuws. Daar heeft ze erg veel bewondering voor. “Zonder hem was ze verloren.” Nicole was al een hele tijd aan het aftakelen. En dat vond Margriet vreselijk om te zien. “Je voelde aan dat ze fysiek veel zwakker en steeds magerder werd, ondanks de hele goede zorgen van Hugo”, klinkt het.

Margriet heeft tonnen respect voor het koppeltje. “Ze wisten heel goed waar ze mee bezig waren. Ze waren de perfecte match op het podium”, bedenkt ze zich. Margriet hoopt dan ook uit de grond van haar hart dat Hugo na deze zware klap wel verder kan. “Ik hoop wel dat hij verder zal gaan met zijn carrière. Want hij heeft veel talent”, moet haar van het hart. “En dat is wat Nicole zou gewild hebben. Daar ben ik zeker van.”

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal  I  Margriet Hermans  I  Celien Hermans