Nathalie Meskens geeft culinaire carrière nieuwe kans en pakt het groots aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nathalie Meskens geeft culinaire carrière nieuwe kans en pakt het groots aan

Nathalie Meskens geeft culinaire carrière nieuwe kans en pakt het groots aan

Nathalie Meskens is een manusje-van-alles. We kennen haar vooral als presentatrice en actrice. Daarnaast timmert ze ook aan een muzikale carrière onder de naam MSKNS, maar ook haar culinaire carrière krijgt opnieuw vorm.

Dat Nathalie thuis is in de wereld van het koken, heeft ze al bewezen. Samen met haar toenmalige man Jeroen Van Dyck runde ze in het verleden Nimman, een Thais restaurant in Antwerpen. Die zaak ging jammer genoeg failliet, maar Nathalies interesse in koken ging niet verloren. Samen met enkele heel bekende chefs zette Nathalie daarom een speciaal online platform op poten: Cook at Home.

Onder andere Sandra Bekkari, Wout Bru, Piet Huysentruyt en Marco Ballardin delen er - naast Nathalie zelf - hun beste gerechtjes. Haar eigen specialiteit: eenvoudige, maar overheerlijke vegetarische en veganistische gerechtjes. “Ze toont je hoe je jou beter in je vel kan voelen en nog steeds kan genieten van lekker eten”, lezen we op de website.

“Neem zeker een kijkje, het is echt iets tofs”, schrijft Nathalie apetrots op Instagram. Haar volgers zijn in ieder geval even enthousiast als zij zelf. “Succes lieverd”, “Toppers”, “Ik ben zeer benieuwd” en “Multigetalenteerd, zo trots op jou”, laten ze haar weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws