Tranen met tuiten bij Brecht en Dziubi: zo loopt hun Blind Getrouwd-avontuur af TV en Radio
TV en Radio

Tranen met tuiten bij Brecht en Dziubi: zo loopt hun Blind Getrouwd-avontuur af

Tranen met tuiten bij Brecht en Dziubi: zo loopt hun Blind Getrouwd-avontuur af

Brecht en Dziubi leven al sinds dag één op een roze wolk. Er was meteen een klik die beide mannen niet konden ontkennen. Maar was de nodige vonk wel aanwezig om het experiment te doen slagen?

De twee mannen kennen gelukkig een betere afloop dan Lien en Joren. Net zoals op hun trouwdag zeggen Brecht en Dziubi opnieuw volmondig ja. Het eerste geslaagde ‘Blind Getrouwd’-koppel van dit seizoen is een feit. En dat levert een enorm aangrijpend moment op.

De emoties lopen hoog op. Zeker Dziubi kan zijn tranen niet bedwingen tijdens zijn prachtige speech. “Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan alleen maar mijn beide pollekes kussen dat ze ons gematcht hebben”, wil hij kwijt aan zijn wederhelft. “Je bent one of a kind. Zo iemand als jij ga ik niet snel meer vinden”, bedenkt hij zich. “Ik wil je niet meer laten gaan.”

En dat is volledig wederzijds. “Mijn gevoelens voor jou werden met de dag sterker”, moet Brecht van het hart. “Niet alleen de wetenschap zegt dat we een match zijn, ik voel het zelf ook. Ik zie je graag, Dziubi”, klinkt het. Vol goesting in de toekomst gaan de twee mannen dus getrouwd verder door het leven. “Hoe magisch is dit?”, kan Brecht alleen maar besluiten.

Populair

Laatste nieuws