Overleeft huwelijk van Joren en Lien hun hobbelige parcours? Dit is het antwoord TV en Radio
TV en Radio

Overleeft huwelijk van Joren en Lien hun hobbelige parcours? Dit is het antwoord

Overleeft huwelijk van Joren en Lien hun hobbelige parcours? Dit is het antwoord

Ook bij Lien en Joren is het grote beslissingsmoment aangebroken. Zij waren misschien wel het ‘Blind Getrouwd’-koppel bij uitstek met de meest onzekere uitkomst. Al sinds aflevering één geloofde de kijker dat hun huwelijk op een sisser zou uitdraaien.

Lien en Joren kunnen het tegendeel helaas niet bewijzen. Hoe hard ze ook geprobeerd hebben, het koppel beslist toch uit elkaar te gaan. "Ik had meteen door dat het geen gemakkelijk parcours zou worden", bekent Joren. Ze hebben zich enorm geamuseerd en snappen wel waarom ze aan elkaar gekoppeld zijn. "Maar helaas kwamen die vlinders maar niet", moet Lien toegeven.

En die vindt ze juist zo belangrijk om er een succesverhaal van te maken. "Hoe jammer ik het ook vind, ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit met jou heb mogen beleven", besluit Lien. En daar dacht Joren hetzelfde over. Ze zijn dan ook als goede vrienden uit elkaar gegaan.

"Er zijn geen bruggen opgeblazen tussen ons en dat is leuk", zegt Joren opgelucht. Hij hoopt dan ook dat Lien de ware snel mag tegenkomen. "Ik kijk er ook enorm naar uit wat de toekomst voor mij nog in petto heeft", klinkt de eeuwig positieve Joren. "Dit is geen vaarwel, maar wel tot ziens", sluit Lien hun avontuur op een prachtige manier af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws