Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende video van zijn kinderen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende video van zijn kinderen

Staf Coppens blaast iedereen omver met indrukwekkende video van zijn kinderen

Sportief talent zit duidelijk in de genen. Staf Coppens deelt een bijzondere video van zijn kinderen die het beste van zichzelf laten zien en zijn volgers zijn meteen laaiend enthousiast.

Ondertussen woont de familie Coppens al 2 jaar in Zweden. Staf Coppens, zijn vrouw Monique van der Velden en hun 2 kinderen Beau en Nora verhuisden naar Scandinavië om de grote droom van papa Staf na te jagen. Hij wilde namelijk een camping uitbaten en dat doet hij nog steeds met veel plezier.

Ook Monique en de kinderen hebben het naar hun zin in Zweden. Het is namelijk de perfecte plaats om aan kunstschaatsen te doen. Net zoals hun mama, die drievoudig Nederlands kampioene is, hebben Nora en Beau heel wat talent. Dat tonen ze in een nieuwe video die Staf deelt op zijn Instagrampagina.

De volgers van Staf zijn erg onder de indruk van Beau en Nora. “Wauw zeg, geweldig”, “Beau en Nora worden nog eens Olympische atleten”, “Knap hoe ze het doen”, “Ongelooflijk”, “Mag je trots op zijn”, “Goed bezig, net zoals de mama”, “Puur talent”, “Ze gaan het nog ver schoppen” en “Wereldkampioenen in wording”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws