Hier liep het voor Lien volledig mis tussen haar en Joren in 'Blind Getrouwd' TV en Radio
TV en Radio

Hier liep het voor Lien volledig mis tussen haar en Joren in 'Blind Getrouwd'

Hier liep het voor Lien volledig mis tussen haar en Joren in 'Blind Getrouwd'

In tegenstelling tot dat van Brecht en Dziubi draaide het ‘Blind Getrouwd’-avontuur van Lien en Joren op een sisser uit. Dat kwam niet als een grote verrassing. Kijkers zagen het al van mijlenver aankomen

Lien en Joren hebben op zijn minst gezegd een hobbelig parcours afgelegd, met meer downs dan ups. Volgens de kijker heeft een relatie er dan ook nooit echt ingezeten. En dat moesten “hubby and wifey”, zoals ze zichzelf noemden, maandag helaas beamen. De klik is er nooit gekomen.

“Een verklaring heb ik daar niet echt voor”, blikt Lien er nu op terug in Het Laatste Nieuws. “Het juiste gevoel kwam gewoon niet en dan kan je het ook niet forceren. Hoe jammer dat ook is”, moet haar van het hart. En dat dat gevoel niet zou komen, dat had Lien al redelijk snel door.

Na een paar weken huwelijk hebben Lien en Joren zonder camera’s een eerlijk gesprek gevoerd over hun gevoelens. Dat zorgde voor een breekpunt in hun huwelijk. “Best heftig, maar nadien was de druk eraf”, klinkt het. Op dat moment besefte het koppel dat het waarschijnlijk niet zou werken tussen hen. “Maar dat wilde niet zeggen dat we ons niet konden amuseren”, aldus Lien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws