-->

Na overlijden van Nicole heeft Hugo ook vreselijk nieuws over eigen gezondheid

Na overlijden van Nicole heeft Hugo ook vreselijk nieuws over eigen gezondheid
Vrijdag 11 November 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vorige week moest Hugo helaas afscheid nemen van zijn steun en toeverlaat Nicole. De twee waren onafscheidelijk. Dat haar dood bij Hugo enorm hard aankwam, is voor niemand een verrassing.

Vorig jaar kreeg Nicole nog te horen dat ze voor de tweede keer kanker had. Daar kwam onlangs ook nog eens alzheimer bovenop. Op korte tijd is de zangeres serieus afgetakeld. Maar een ongelukkige val vorige week werd haar uiteindelijk fataal. Ze liep een schedelbreuk op, maar een operatie zat er niet meer in.

“Nicole heeft me altijd op het hart gedrukt dat ze niet wou voortleven als een plant. Maar de keuze om mijn Colleken niet meer te laten opereren was hartverscheurend”, vertelt Hugo in Dag Allemaal. Hij is volledig gebroken. “Ik voel me zo leeg, ik ben ze kwijt”, klinkt het. “Ze was alles wat ik wou, en nu is ze weg. Door een stom ongeluk! Ik ben een wrak.”

Hugo vreest dan ook het ergste voor zijn eigen gezondheid. Eerder in Dag Allemaal had Nicole er nog het volste vertrouwen in dat haar wederhelft perfect alleen verder kan. Hugo daarentegen denkt er anders over. “Ik zie het soms voor mij: ik ga kilo’s verliezen tot ik niet meer kan. Mijn kaarsje gaat uitdoven”, aldus Hugo.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal