-->

'Love Island'-winnaars Jotti en Cas nu al uit elkaar: bedrog in het spel

'Love Island'-winnaars Jotti en Cas nu al uit elkaar: bedrog in het spel
Dinsdag 8 November 2022 - 18:00   I   Foto: Streamz   I   door Redactie

Jotti Verbruggen en Cas Hooijer kwamen in augustus als grote winnaars van 'Love Island' uit de bus. Maar mooie liedjes duren niet lang, dat is nogmaals bewezen. De wegen van de tortelduifjes lijken nu al te scheiden. Dat maakt Jotti zelf bekend op Instagram.

Voor Jotti was het niet altijd even gemakkelijk op 'Love Island'. Ze kwam de villa binnen als bombshell en vond de ware liefde maar niet. Tot Cas binnenwandelde. Het was liefde op het eerste gezicht. De twee leken voor elkaar gemaakt en daar dacht de kijker hetzelfde over. Zij stemden Jotti en Cas naar de grote overwinning. Helaas was het geluk maar van korte duur.

Amper drie maanden na hun thuiskomst zet Jotti al een punt achter hun relatie. Reality FBI liet op Instagram al weten dat Cas wel vaker zijn oog laat vallen op andere vrouwen. Alles wijst erop dat hij Jotti bedrogen heeft. Het juicekanaal kreeg zelfs enkele WhatsApp-gesprekjes te pakken.

“Helaas kloppen de roddels. Net als jullie ben ik zelf in shock en voel ik me erg gekwetst”, laat Jotti weten op Instagram. “Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is”, rondt ze haar bericht af.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Love Island  I  Jotti Verbruggen  I  Cas Hooijer