Dina Tersago doet straffe bekentenis over haar kinderen: "Het is wel grof" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago doet straffe bekentenis over haar kinderen: "Het is wel grof"

Dina Tersago doet straffe bekentenis over haar kinderen: "Het is wel grof"

Dina Tersago was te gast in ‘De ideale wereld’ en daar verbaasde ze iedereen. De presentatrice gaf namelijk iets ongewoons toe.

In ‘De ideale wereld’ onthulde Dina Tersago dat ze haar kinderen eens op een bijzondere manier heeft gestraft. Vorig jaar kregen haar twee zonen van 5 en 7 jaar oud geen pakjes bij Sinterklaas. “Ze hadden het echt uitgehangen”, is haar verklaring. Vervolgens legde ze ook meteen uit hoe ze dat juist heeft aangepakt.

“Ik heb toen een brief geschreven: ‘Sorry, Sint vindt dat jullie niet flink zijn geweest’”, aldus Dina. Toch had ze wel nog iets voorzien, want de kinderen kregen wel nog wat chocolade. “Het is wel grof, maar ze waren blij met die chocolade”, vertelde ze. “Ik wilde het hen toch eens laten voelen, maar heb het dan met Kerstmis goedgemaakt”, gaf ze toe.

Nu komt de tv-presentatrice nog eens terug op deze straf. “Niet alle kinderen kunnen op die manier gestraft worden”, vertelt Dina aan Het Nieuwsblad. “Je moet je eigen kind kennen en ik heb ze ook niet onterfd, hé. Ze hebben veel spullen en op den duur kennen ze de waarde er niet meer van”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws