-->

Stopt Yvonne Coldeweijer ermee? De roddelkoningin plaatst verontrustend bericht

Stopt Yvonne Coldeweijer ermee? De roddelkoningin plaatst verontrustend bericht
Zondag 13 November 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Heeft de roddelkoningin er genoeg van? Yvonne Coldeweijer plaatst een aankondiging over haar toekomst als juicekanaal.

De Instagrampagina van Yvonne Coldeweijer is uitgegroeid tot misschien wel hét juicekanaal van Nederland en België. Omdat ze zo populair is op Instagram, introduceerde ze zelfs een abonnement voor fans die op de hoogte willen zijn van alle laatste roddels. In die ‘spionnenlegerapp’ plaatst ze nu een bijzondere aankondiging.

“Lieve spionnen. Hierbij wil ik jullie mededelen dat ik een tijdelijke break zal nemen van de ‘spionnenlegerapp’. De break is voor onbepaalde duur”, aldus Yvonne. Volgens Reality_FBI liet dat kanaal al te wensen over. “Weinig content, wekelijkse beloofde video’s die niet wekelijks kwamen. Afgelopen 30 dagen is er zelfs helemaal niets geplaatst”, klinkt het.

Er zijn nu nog ongeveer 1650 betalende leden die nog in de groep zitten. Zij krijgen nu het advies om hun lidmaatschap op te zeggen. Volgens Reality_FBI was het slechts een kwestie van tijd dat deze groep opgeheven zou worden. Yvonne heeft het namelijk erg druk met haar eigen winkel en podcast. Op Instagram zou ze wel nog juice blijven delen.

TAGS  I  Yvonne Coldeweijer