-->

Emoties lopen heel hoog op bij An Lemmens: “Écht aan het flippen"

Emoties lopen heel hoog op bij An Lemmens: “Écht aan het flippen
Vrijdag 11 November 2022 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

An Lemmens kan bijna niet geloven wat ze ziet. Op haar Instagrampagina vertelt ze in een nieuwe video wat er juist aan de hand is.

Eerder dit jaar maakte An Lemmens al bekend dat ze ging samenwerken met modemerk LolaLiza. De tv-presentatrice ontwierp samen met het merk een kledingcollectie en die ligt nu eindelijk in de winkels. Ze is heel enthousiast over de collectie, maar wat haar nog gelukkiger maakt is dat die het ook erg goed doet.

Mannekes, ik sta hier geparkeerd op een doordeweekse dag”, vertelt ze in haar auto op de parking van de kledingwinkel. “Weet je mat mij echt gelukkig maakt? Maar écht flippen?”, vraagt ze. “Dat daar, dat zijn mijn kleren. Hoe zot is dat”, zegt ze al lachend. Ze kan het nog niet goed vatten.

“Het gedacht dat er nu mensen in de winkel staan, mijn kleren aan het passen of aan het kopen zijn. Dat maakt mij echt superblij. En het gedacht dat mensen op straat rondlopen in die kleren, dat is echt gewoon waanzin”, vertelt ze. Bovendien is ze ook heel dankbaar voor iedereen die al iets gekocht heeft.

TAGS  I  An Lemmens