Na de komst van Diede kondigt K3 opnieuw opmerkelijk nieuws aan: "Echt bizar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na de komst van Diede kondigt K3 opnieuw opmerkelijk nieuws aan: "Echt bizar"

Na de komst van Diede kondigt K3 opnieuw opmerkelijk nieuws aan: "Echt bizar"

De meisjes van K3 zitten geen één minuut stil. Momenteel trekken ze nog volop rond door Nederland met hun recentste album ‘Waterval’, maar het lijkt erop dat er alweer nieuwe muziek aankomt. En wel heel binnenkort.

Hanne zit thuis op zwangerschapsverlof en moet toekijken hoe Marthe en Julia tijdelijk op het podium schitteren met Diede aan hun zijde. Maar ook naast de komst van de kleine spruit heeft het K3’tje heel wat om naar uit te kijken. Zo laat K3 wel héél binnenkort een nieuw album op de wereld los.

“In minder dan 10 dagen komt ons nieuw album uit”, schrijven de meisjes enthousiast op Instagram. De plaat komt er dus nog geen jaar na ‘Waterval’. De K3’tjes delen ook al een klein voorproefje van hun tweede album met Julia. “Luister hier al naar een klein stukje”, klinkt het.

Een paar deuntjes, meer hebben de fans niet nodig om helemaal wild te gaan. “Oh, wat spannend”, “Ik ben zo benieuwd”, “Ik kan echt niet meer wachten” en “Klinkt als een vibe”, denken ze erover. “Jullie twee album al, echt bizar” en “Zo enorm trots op jullie drie”, willen sommigen nog kwijt. Op vrijdag 18 november ligt hun album officieel in de rekken.

Populair

Laatste nieuws