-->

Christiaan lijkt afloop van 'Blind Getrouwd' nu al per ongeluk te verklappen

Christiaan lijkt afloop van 'Blind Getrouwd' nu al per ongeluk te verklappen
Donderdag 10 November 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Over een paar dagen is het zover. Dan kennen we na maandenlang speculeren eindelijk de definitieve uitkomst van het ‘Blind Getrouwd’-experiment. Maar de aandachtige fans denken nu al meer te weten te komen.

Maandag krijgen we eindelijk antwoord op de vraag die ons al wekenlang in spanning houdt. Voor welke koppels loopt het ‘Blind Getrouwd’-sprookje goed af? Voorlopig gaan enkel Brecht en Dziubi samen verder. Of ook Florence en Jiri en Jana en Christiaan voor elkaar kiezen, komen we snel te weten. Al lijkt Christiaan nu al meer te verklappen.

Gisteren was het groot feest ten huize Christiaan. Zijn papa mocht 67 kaarsjes uitblazen en dat werd uitgebreid gevierd. “Gelukkige verjaardag, paps”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer bij een foto van zijn familie. Maar de aandachtige kijker is iets bijzonders opgevallen aan de foto.

Er is namelijk één opvallende afwezige op het grote feest: Jana. Dat doet fans meteen vermoeden dat ook Christiaan en Jana maandag een punt zullen zetten achter hun huwelijk. Waarom zou ze anders niet aanwezig zijn op het feest van haar schoonvader? Het koppel kende dan wel een vliegende start, ze botsen de laatste tijd steeds vaker. Benieuwd wat dit maandag zal geven.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana