-->

Vreselijk: huwelijksreis James Cooke en Dorian Liveyns loopt in mineur af

Vreselijk: huwelijksreis James Cooke en Dorian Liveyns loopt in mineur af
Zaterdag 12 November 2022 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een goed jaar geleden zijn James Cooke en Dorian Liveyns in het huwelijksbootje gestapt. Een jaar na hun grote dag konden de tortelduifjes eindelijk op hun langverwachte honeymoon vertrekken. Maar daar kwamen ze meteen voor een onaangename verrassing te staan.

Een jaar later, maar daarom niet minder gemeend. Zo’n drie weken geleden trokken James en Dorian met zijn tweetjes naar Zanzibar om hun liefde te vieren. Romantisch zou je denken. Maar het was meteen enorm schrikken toen het koppeltje ter plekke aankwam.

In Zanzibar zijn ze blijkbaar niet zo tolerant voor homokoppels. Meer nog, ze kunnen er levenslang opgesloten worden. Daar kwamen James en Dorian al snel achter. Zelfs in hun hotel konden ze niet op hun gemak zijn. De twee mannen vonden er niets beters op dan maar te doen alsof ze collega’s waren.

“We hebben dat een hele week zo volgehouden”, vertelt James in 'De Allerslimste Mens ter Wereld’. “We zaten met onze laptops aan het zwembad en hebben zelfs onze trouwringen afgedaan”, klinkt het. Niet wat ze van hun huwelijksreis verwacht hadden dus. “We stonden constant onder stress”, aldus James.