-->

Christiaan laat zich niet zomaar doen en spreekt klare taal tegen Jana

Christiaan laat zich niet zomaar doen en spreekt klare taal tegen Jana
Zondag 13 November 2022 - 09:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het botste de laatste tijd wel vaker tussen Jana en Christiaan in ‘Blind Getrouwd’. Zo past Christiaan niet volledig in het plaatje dat Jana in gedachten had. En daar was ze wel erg eerlijk over.

Jana gaf aan dat Christiaan te zacht was in bed. Bovendien heeft ze liever speelsere en minder slanke mannen. Zo bleef ze twee weken geleden even doorgaan. Dat kwam hard binnen bij Christiaan. “Het was toen even moeilijk. Het deed me wel iets”, geeft hij nu eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws. Het voelde voor hem direct als een paar stappen terug.

Ondertussen heeft Christiaan het wel kunnen plaatsen. “Het is zeker meer dan oké met mij”, vertelt hij. “Jana en ik hebben dat op een goeie manier kunnen uitpraten.” De communicatie tussen de twee zit duidelijk snor. Dat is dan ook iets dat ze allebei hoog in het vaandel hebben.

Maar Christiaan heeft wel een niet mis te verstane boodschap voor Jana. Hij is niet van plan om zichzelf te gaan veranderen. “Ik vind het belangrijk om trouw te blijven aan mezelf en mijn principes, dat doe ik al 28 jaar”, moet hem van het hart. Of Jana daarmee kan leven, zien we morgen in de ontknoping van ‘Blind Getrouwd’.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana