Na 3 maanden verklapt Amber uit 'Boer zkt Vrouw' hoe het echt met William gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 3 maanden verklapt Amber uit 'Boer zkt Vrouw' hoe het echt met William gaat

Na 3 maanden verklapt Amber uit 'Boer zkt Vrouw' hoe het echt met William gaat

In augustus kwamen Amber en boer William uit ‘Boer zkt Vrouw’ met hun relatie naar buiten. De twee leken verliefder dan ooit, maar hoe zou het ondertussen met hen gaan?

Afgelopen zomer bevestigden Amber en William hun relatie op Instagram. Daarvoor hebben ze echter een nogal hobbelig parcours afgelegd. Tijdens het programma werden ze tot grote verrassing van de kijker geen koppeltje. Amber, die toen wel al vlinders had, zat in zak en as na de breuk.

Gelukkig is de vonk een paar maanden na ‘Boer zkt Vrouw’ wel overgeslagen en is William helemaal ooit overtuigd van Amber. De tortelduifjes lijken verliefder dan ooit. Dat bewijst Amber op Instagram met een prachtige video van hun leukste momenten samen.

Ambers volgers zijn dan ook dolgelukkig voor haar. Ze smelten een voor een bij het zien van deze schattige én hilarische filmpjes. “Beste koppel dat er is”, “Jullie zijn echt couple goals” en “Mooiste koppel ever”, lezen we tussen de vele hartjes onder de video. Dina Tersago is dus meer dan geslaagd in haar opdracht als Cupido.

Populair

Laatste nieuws