-->

Laura Tesoro overdonderd door uitspraak van Koen Wauters: "Ga ik nooit vergeten"

Laura Tesoro overdonderd door uitspraak van Koen Wauters:
Zaterdag 12 November 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Ooit deed ze zelf mee als kandidate, nu is ze voor het tweede jaar op rij van de partij als vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar ze herinnert zich haar deelname nog als de dag van gisteren.

Voor het tweede seizoen op rij geeft Laura Tesoro de afvallers een tweede kans in ’The Comeback Stage’. Dat doet ze met glans. Dit jaar gelooft ze zelfs dat ze finalemateriaal in haar team heeft. En zij kan het weten. In 2014 stond ze met Team Koen zelf nog in die grote finale. Laura werd toen tweede. Toch heeft ze er een prachtige carrière aan overgehouden.

Ze heeft dan ook het perfecte voorbeeld gehad aan haar coach. “Het belangrijkste dat ik toen heb geleerd, is tevreden zijn met je prestatie én het achteraf kunnen loslaten”, vertelt Laura in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’. Dat loslaten viel Laura in het begin erg zwaar, en nu soms nog.

“Dat perfectionisme is goed tot op een bepaald punt, maar dan moet je het ook kunnen loslaten", leerde Koen haar in het verleden. Je kan toch niets meer aan je performance veranderen. “Je hebt het wel nodig om te groeien, maar op een gezonde manier zijn en niet afbrekend tegenover jezelf.” Deze mooie en wijze les is duidelijk binnengekomen bij Laura. Ze draagt die zeven jaar later nog met zich mee. “Dat ga ik nooit vergeten”, aldus de zangeres.