Danira Boukhriss ontroert Jennifer Heylen tot tranen toe: "Dit betekent zo veel" TV en Radio
TV en Radio

Danira Boukhriss ontroert Jennifer Heylen tot tranen toe: "Dit betekent zo veel"

Danira Boukhriss ontroert Jennifer Heylen tot tranen toe: "Dit betekent zo veel"

Het is zover, na tien weken is ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ bekend. Danira Boukhriss Terkessidis ging met de felbegeerde titel naar huis, en dat voor minstens tien jaar.

Daarmee volgt Danira Catherine Van Eylen, Linda De Win en Annelies Rutten op als vierde vrouw die de eindoverwinning in de wacht sleept. Iets waar jurylid en actrice Jennifer Heylen vurig op hoopte. Zij mocht Danira zichtbaar emotioneel de oorkonde overhandigen.

"Ik ben zo trots", moet Jennifer van het hart. “Dit betekent zo veel voor alle meisjes die nu kijken naar dit moment, ik ben er niet goed van”. En dat liet Danira duidelijk niet koud. "De woorden van Jennifer waren inderdaad ontroerend", geeft de kersverse ‘Allerslimtse Mens’ toe aan VRT NWS. Danira is namelijk niet zomaar de vierde vrouw die de populaire tv-quiz wint.

"Na de opname wees Jennifer me erop dat ik de eerste vrouw van kleur ben die wint, en ze benadrukte dat ik de betekenis daarvan niet mag onderschatten”, vertelt Danira. “Als ik voor kinderen en jongeren, met welke achtergrond dan ook, iets kan betekenen, dan is dat echt het gouden randje aan deze overwinning”, aldus de winnares.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws