-->

Week na droevige overlijden van Nicole staat Hugo een pijnlijk moment te wachten

Week na droevige overlijden van Nicole staat Hugo een pijnlijk moment te wachten
Zaterdag 12 November 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vlaanderen is in diepe rouw. Vorige week moesten we helaas afscheid nemen van het fenomeen dat Nicole Josy heet. De zangeres overleed op haar 76ste na een ongelukkige val.

Vlaanderens bekendste showbizzkoppel is niet meer en dat was vooral voor Hugo Sigal zelf een enorme klap. “Ik voel me zo leeg, ik ben ze kwijt”, zei hij eerder in Dag Allemaal. “Ze was alles wat ik wou, en nu is ze weg. Door een stom ongeluk! Ik ben een wrak.”

Vrijdag, exact één week na Nicoles tragische overlijden, moest Hugo zijn 75ste verjaardag voor de eerste keer in meer dan 50 jaar alleen doorbrengen. Vandaag is opnieuw een vreselijke dag aangebroken. Hugo neemt definitief afscheid van zijn geliefde Nicole. Vrijdag kwam nog zo’n 300 man haar een laatste groet brengen in het gemeentehuis in Wemmel. Ook vandaag zal het volk ongetwijfeld toestromen.

“Het doet bijzonder goed te voelen dat jullie allemaal zeer begaan zijn en meeleven met het plotse overlijden van Nicole”, wil Hugo kwijt. Daarom zullen we de begrafenis ook live kunnen volgen. Dat laat de zanger zelf weten op de Facebookpagina van Nicole en Hugo. “Hier zullen we een link delen zodat jullie de plechtigheid vanop afstand live kunnen volgen”, aldus Hugo.

TAGS  I  Nicole Josy  I  Hugo Sigal