-->

Ella Leyers pronkt met gigantische verlovingsring: "Zo schoon, de liefde"

Ella Leyers pronkt met gigantische verlovingsring:
Zondag 13 November 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In september kwamen Ella Leyers en Rik Verheye met het grote nieuws naar buiten dat de twee een relatie hebben. Maar ook vorige week haalden ze alle krantenkoppen. Tot grote verrassing van velen is het koppeltje al verloofd.

Afgelopen zomer werden Ella en Rik meermaals al kussend gespot, in september maakten ze hun relatie Insta-officieel. De tortelduifjes steken hun geluk niet onder stoelen of banken. Ze laten er dan ook geen gras over groeien. Vorige week raakte bekend dat Ella en Rik zich na amper drie maanden zelfs al verloofd hebben.

Aandachtige kijkers hadden het meteen gezien. Plots dook Ella in ‘De Ideale Wereld’ op met een joekel van een ring rond haar ringvinger. Ella en Rik bevestigden het nieuws meteen. Een week later showt de presentatrice haar volgers nogmaals de prachtige verlovingsring die ze van haar vriend kreeg.

Op de voorlaatste foto zien we hoe Ella haar verloving tijdens eens FaceTime-gesprekje aankondigt. Door haar ring te laten zien uiteraard. “Happy moments”, schrijft ze. Rik heeft gekozen voor een mooie zilveren ring met grote steen. “Proficiat Ella en Rik”, “Zo schoon, de liefde”, “Wat een topduo” en “Ik ben fan”, denken haar volgers erover.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers)

TAGS  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye