-->

Natalia's moederhart huilt opnieuw, Astrid Coppens steekt een hart onder de riem

Natalia's moederhart huilt opnieuw, Astrid Coppens steekt een hart onder de riem
Zondag 13 November 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Natalia is op zijn minst gezegd trotse mama van twee oogappels: haar dochtertje Bobbi-Loua van 2,5 en haar zoontje Apollo van bijna één jaar oud. Maar haar moederhart kreeg het de laatste tijd nogal zwaar te verduren.

Afgelopen maandag moest Natalia toekijken hoe Bobbi-Loua een grote stap zette. Ze trok de deuren van de crèche achter zich dicht en ging voor de eerste keer naar de kleuterklas. De tijd staat niet stil. En dat geldt ook voor Apollo. Binnenkort wordt Natalia’s zoontje namelijk één jaar en dat maakt haar erg emotioneel.

“De laatste maand van jouw eerste levensjaar gaat in, mijn liefste zoon”, schrijft de zangeres op Instagram met enkele trieste gezichtjes. Daarbij deelt Natalia enkele prachtige kiekjes met de kleine Apollo. “Wat geniet ik toch van jou elke dag weer. En nooit genoeg, voel ik soms. Happy 11 months-day, m’n beertje”, klinkt het.

Natalia’s volgers steken haar meteen een hart onder de riem. “Het gaat inderdaad snel”, “Wat een mooi, lief beertje is hij toch, net als zijn zusje”, “Geniet ervan zoveel je kan” en “Je bent een topmama”, lezen we in de reacties. “Ooohhhhh, de max!”, wil Astrid Coppens kwijt, gevolgd door talloze hartjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

TAGS  I  Natalia  I  Astrid Coppens