Annick Segal, Rosa uit 'Thuis', zit er compleet door: "Gebroken hart" TV en Radio
TV en Radio

Annick Segal, Rosa uit 'Thuis', zit er compleet door: "Gebroken hart"

Annick Segal, Rosa uit 'Thuis', zit er compleet door: "Gebroken hart"

De frustraties en emoties bij de ploeg van ‘Thuis’ lopen hoog op. De VRT wil de populaire Eén-soap uitbesteden aan een extern productiehuis. De cast- en crewleden staan allesbehalve achter deze keuze.

Zeker omdat de toekomst van de medewerkers aan een zijden draadje hangt. De verhuis naar een extern productiehuis brengt veel onzekerheden met zich mee. Lagere lonen, langere werkdagen... De acteurs weten zelfs nog niet onder wélk productiehuis ze zullen vallen.

Trouwe kijkers vrezen het ergste voor de toekomst van hun favoriete soap. Maar is het einde van ‘Thuis’ echt nabij? "Niemand van ons wil dit boycotten", zegt actrice Annick Segal, ofwel Rosa, aan VRT NWS. De acteurs en crewleden steken hun hart en ziel in de soap. “Dag en nacht, van ’s morgens tot ’s avonds”, klinkt het.

En dat maakt ‘Thuis’ zo goed. "Ik geef u mee: deze mensen met hart en ziel zijn goud waard", gaat Annick erg aangedaan verder. Ze willen dan ook hun uiterste best doen om dat goud aan het publiek te blijven geven. “Niemand van ons zal dat opzettelijk verloren laten gaan, maar een gebroken hart, dat is moeilijk…”, moet de actrice wel toegeven. “En ik denk dat veel mensen hier met een gebroken hart zitten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws