Acteur Peter Van De Velde heeft slecht nieuws over gezondheid: "Veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Acteur Peter Van De Velde heeft slecht nieuws over gezondheid: "Veel sterkte"

Acteur Peter Van De Velde heeft slecht nieuws over gezondheid: "Veel sterkte"

Peter Van De Velde heeft helaas slecht nieuws over zijn mentale gezondheid. Daarom ziet hij zich noodgedwongen om een ingrijpende beslissing te nemen. Dat laat de acteur weten op Facebook.

Peter Van De Velde is een ervaren acteur. Hij heeft al heel wat rollen op zijn kerfstok. Zo was hij recent nog te zien in ‘Thuis’ als slechterik Jacques. Maar ook in de musicalwereld is hij helemaal thuis. Hij speelde onlangs mee in de Studio 100-producties ‘Daens’ en ’40-45’. Ook in ‘Red Star Line’ en ‘Vergeet Barbara’ heeft hij een grote rol beet.

Maar nu is de acteur op zijn eigen grenzen gestoten. Daarom heeft hij beslist wat minder hooit op zijn vork te nemen. “Omdat het allemaal wat veel wordt en om mezelf opnieuw wat rust te geven in mijn hoofd, heb ik beslist niet mee te spelen in de feelgoodmusical ‘Vergeet Barbara’”, meldt Peter op Facebook. Hij blijft wel de understudy van Gert Verhulst en zal hem vervangen mocht het nodig zijn.

Gelukkig kan de acteur op veel begrip van zijn fans rekenen. “Oh wat jammer, maar je moet doen waar je je goed bij voelt”, “Zorg goed voor jezelf”, “Verstand komt met de jaren, rust is belangrijk” en “Veel sterkte, Peter”, wensen ze hem toe.

Populair

Laatste nieuws