-->

Familietrip naar Spanje loopt erg slecht af voor Sven Ornelis: "Groot kalf"

Familietrip naar Spanje loopt erg slecht af voor Sven Ornelis:
Maandag 14 November 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Sven Ornelis en zijn familie waren dit weekend in Barcelona te vinden. Echter sloeg de sfeer op het einde helemaal om, want Sven had iets erg vervelends aan de hand.

Sven Ornelis heeft samen met zijn familie duidelijk genoten van het verlengde weekend. Ze zijn namelijk samen naar Barcelona getrokken om daar wat quality time met elkaar door te brengen. Toch verliep niet alles volgens plan. Net voordat ze naar huis willen vertrekken, gaat het volledig mis.

Sven legt op zijn Instagramverhaal uit wat er juist gebeurd is. “Kalf”, begint de radiopresentator aan zijn bekentenis. “Al mijn sleutels op de binnenkant van de deur gelaten en stomweg dichtgetrokken, en over twee uur moeten we vliegen”, aldus een gestresseerde Sven die bang is om zijn vlucht te missen.

Niet veel later geeft hij nog een update over dit vervelende probleem. “Groot kalf. Zonder sleutels naar België dan maar. Hopelijk mag ik thuis in Lochristi binnen”, schrijft hij nog. Uiteindelijk heeft Sven zijn vlucht wel gehaald, want later die avond laat hij zien dat hij voor de tv zit.

TAGS  I  Sven Ornelis