-->

Ook Diede wordt nu al aan de kant gezet in K3: dit is er aan de hand

Ook Diede wordt nu al aan de kant gezet in K3: dit is er aan de hand
Maandag 14 November 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Over een maand mag Hanne Verbruggen eindelijk haar eerste kindje verwelkomen. Tot dan moet het K3’tje platte rust inlassen. Diede, die vierde werd in de grote ‘K2 zoekt K3’-finale, neemt tijdelijk haar plekje in. Maar ook zij wordt nu al opzij geschoven.

“Een droom die uitkomt”, had Diede erover te zeggen. Maar mooie liedjes duren meestal niet lang. Amper een week na het grote nieuws dat zij de hoogzwangere Hanne zou vervangen in de grote K3-shows, is het alweer van dat. Hoewel Diede het er uitstekend van afbrengt, mogen we op zaterdag 3 en zondag 4 december een nieuwe K3-formatie verwachten.

“Bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis volgende maand krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn”, verklappen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman in Het Laatste Nieuws. Wie naast hen op het podium zal schitteren, ontdekken we pas op het optreden zelf. Opties genoeg in ieder geval.

Misschien duikt Hanne zelf wel op via een computerscherm, zoals Marthe al deed tijdens de ‘K2 zoekt K3’-finale. Of vist Studio 100 opnieuw een kandidaat uit die wedstrijd op? Finalistes Amy en Celester hadden Hanne alleszins maar al te graag vervangen. Eén ding is duidelijk. “De Grote Sinterklaasshow zal dus een hele grote verrassing worden”, aldus Marthe en Julia.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Marthe De Pillecyn  I  Julia Boschman  I  Diede