-->

Anouk Matton draagt doorschijnend jurkje en maakt man Dimitri Vegas volledig gek

Anouk Matton draagt doorschijnend jurkje en maakt man Dimitri Vegas volledig gek
Maandag 14 November 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Anouk Matton maakt het opnieuw bloedheet met enkele nieuwe kiekjes op Instagram. Zo krijgen we haar deze keer te zien in een weinig verhullend kleedje.

Anouk Matton is actief als dj, zangeres en influencer. Toch kennen veel mensen haar ook als de vrouw van Dimitri Vegas. Zij stapten in 2017 in het huwelijksbootje en het koppel mocht vorig jaar nog hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd London. De twee zijn duidelijk nog steeds gek van elkaar, want Dimitri kan zijn ogen niet van zijn vrouw houden.

Op sociale media deelt Anouk af en toe ook wat meer uitdagende foto's van zichzelf. Nu post ze weer enkele kiekjes waarop we haar te zien krijgen in een doorschijnend kleedje. Een zeer gewaagde outfit, maar die valt wel in de smaak bij haar man. Dimitri plaatst in de reacties enkele smileys met hartvormige oogjes. 

Niet alleen haar man is fan van haar look, want ook haar volgers laten complimentjes achter onder de foto’s. “Amai, hello gorgeous!”, “Prachtig”, “Wauw”, “Babe”, “Zo mooi Anouk”,” Beauty”, “Heel mooi! Jij staat ook met alles”, “Een dame met klasse” en “Topper”, klinkt het in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton Thivaios - MATTN (@mattnworld)

TAGS  I  Anouk Matton  I  Dimitri Vegas