-->

Diede van den Heuvel reageert bloedeerlijk op haar spoedige vertrek bij K3

Diede van den Heuvel reageert bloedeerlijk op haar spoedige vertrek bij K3
Dinsdag 15 November 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Voor Diede van den Heuvel was het een droom die uitkwam. Hoewel ze in ‘K2 zoekt K3’ op de vierde plaats strandde, mocht ze zichzelf vorige week toch tot K3’tje kronen. Tijdelijk weliswaar.

Diede moest er meteen stevig invliegen. “Na zo'n dag ben je stikkapot”, geeft ze toe in Het Nieuwsblad. Maar dat weegt niet op tegen de voldoening die ze eruit haalt. “Het bevalt me enorm, ja. Het geeft me een vertrouwd gevoel om naast Julia en Marthe te staan”, kan het tijdelijke K3’tje nu zeggen. Toch nadert het einde jammer genoeg alweer.

“Het gekste is dat het straks weer stopt”, gaat Diede verder. Ze mag de titel van K3’tje nog even dragen, maar eind december zijn de Nederlandse shows afgelopen en zit het avontuur er weer op voor haar. “Maar kijk, ik mag even meemaken hoe het is om in K3 te zitten. Dat is al erg leuk”, moet haar van het hart.

Dankbaarheid is het enige gevoel dat overheerst. Dat Hanne straks gewoon weer terugkeert, is voor Diede geen bittere pil om te slikken. “Ik weet waaraan ik ben begonnen”, bedenkt ze zich. Ze ziet het vooral als een hele eer dat Studio 100 aan haar gedacht heeft. “Het voornaamste is dat ik ervan geniet, want het is zo weer voorbij”, besluit Diede.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Diede van den Heuvel